A Zsámbéki-medence és térsége Gazdakör grill partyt szervezett a Budaörsi Polgárőröknek, több évtizedes kitartó munkájuk megbecsüléseként.
Ismeretes, hogy először a Budaörsi Mentőállomáson készült a ropogós kacsasült. A Gazdakör így szerette volna megköszönni a Mentők egész éves munkáját, utána pedig a Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet vendégelték meg ‘tűzrőlpattant’ kacsa lakomával.
2016. február 28-án a budaörsi polgárőröket láttuk vendégül, együttműködve Újbarok Önkormányzatával.
Kisberk Balázs a Zsámbéki-medence és térsége Gazdakör elnöke elmondta, hogy a budaörsi polgárőrök nagyon komoly és néha emberfeletti munkát végeznek értünk budaörsiekért, és ezt meg kell köszönnünk nekik. A polgárőrség úgy a lakótelepen, mint akár a Frankhegyen vagy a város más részein mindannyiunk biztonságáért dolgozik, ami nagy felelősség. A Gazdakör fontosnak tartja, hogy azon szervezetekkel és egyesületekkel, akik ilyen önzetlenül és önfeláldozóan szolgálnak, azokat megvendégelje. A rendezvényen jelen volt Dr. Bilisics Péter Úr is, aki a Pest-Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, aki a polgárőrség feladataiba, és mindennapos örömeibe/bánataiba kalauzolta el a gazdakörös vezetőket. Az eseménynek Újbarok községe adott otthont, melyet ezúton is köszönünk Schnobl Ferenc Polgármester Úrnak, aki a rendezvényt nem csak megnyitotta, hanem aktív résztvevője volt, hiszen Ő is polgárőr. Finom ételekkel készült a Gazdakör a közel 50 fős polgárőr csapatnak, hiszen megtalálható volt az „étlapon” úgy a kacsa, mint a sertés tarja, vagy éppen a csirke comb is. A finom illatokról és jó ízekről Bíró András séf gondoskodott, akinek rögtönzött konyhájából senki sem távozott éhesen. Dr. Bilisics Péter Úr javaslata alapján Kisberk Balázs Gazdakör elnöke 4 polgárőr részére külön jutalmat is adott. A jutalom nem volt más, mint a Budakeszi Vadasparkba egy-egy családi belépőjegy.
Jutalmazottak:
Czencz Balázs – Gyalog Edina
Csaplár Tamás
Pintér Ferenc
Götz Roland
Cselekedni kell, nem beszélni, hangoztatjuk oly sokszor a Mentők és Tűzoltók és a Polgárőrök pontosan ezt teszik!
A húsok Vanicsek Márton gazdatárstól érkeztek.
A fotókat köszönjük Veiland Gyulának